x
 
Portálok listája

Blog, napló kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 3485  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
414.4

Cyber-mesék - Sniffany Felnőtt Meséi

Felnőtt mesék, abszrakt és abszurd történetek, különleges művészek alkotásaival illusztrált kompozíciók, versek, eszmefuttatások. Underground írások, Sniffanytól. »
 
2
92.1

letters.to.stephanie

letters to a special one. letters to my best friend over my life. »
 
3
85.9

Live Laugh Love♥

Ez a honlap az én világom, én építem fel falait, s töltöm fel mindennel ami engem jelképez. Hogy miért hoztam létre? Nos, egyszerű a válasz: mindig jó egy hely, ahol kiöntheted a szívedet. »
 
4
63.5

~Lydia's Doll Corner~

Avagy egy szorgalmas baba és játék gyűjtő, felnőtt (?) lány blogja. Random gondolatok, vélemények, projektek, kreatívkodás és fotók! Gyere és látogass meg :) »
 
5
58.7

Float

You decide who you are, not the society! »
 
6
52.6

Castle Of Glass - Én és a csili-vili üvegpalotám

Be vagyok zárva abba az üvegkastélyba, amit saját magam építettem a lelkem köré... »
 
7
51.9

CRIME SCENE INVESTIGATION

Érdekelnek a bűncselekmények? Az összeesküvés elméletek? A tárgyalások? Amerika nagy gyilkosságai? Ha igen, akkor itt helyed! RE-OPENED »
 
8
47.0

Cherry's land ~ my home :]

~Csak, mert valaki mindig mosolyog attól még az ő élete sem tökéletes. Az a mosoly csak szimbóluma a reménynek és az erőnek.<3  »
 
9
46.6

Nova-Time.gp

Kreatív, blogos, olvasós, személyesebb hangvételű, de érdekes oldal, amit nem szabad kihagyni. :) »
 
10
43.0

Oliv - Everybody has a dark side

Nézz be, és döntsd el magad, hogy érdekel-e a történetem. Egy leírás alapján úgyse tudod eldönteni. ;)) »
 
11
42.5

Ha hiszel benne, semmi sem lehetetlen! { diamondteddy }

Már 9 éve blogolok a zűrös életemről | Szeretem a koreai kultúrát, a cicákat, a BIGBANG-et és Mark Lee-t | Kint éltem Koreában, a Samsungnál dolgozom, tanulok koreaiul, Mérleg vagyok és Cassienek hívnak | 환영합니다 »
 
 
13
39.1

To sing when you hurt and sing when you cry...

Egy szokásos blog a szokásos bolond lánnyal. :) »
 
14
36.0

It's fine baby

Nothing's gonna hurt you baby as long as you're with me you'll be just fine »
 
15
35.8

In Pizza We Trust. - said the Fox.

Nem, nem vagyok beszívva. És kiszívva sem, köszönöm az érdeklődést. »
 
16
35.0

˙Dare to love! <3˙ Új év, új kezdet, új blog :)˙

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert szeretem elmondani a véleményem, szeretek bizonyos dolgokról hosszabban beszélni (ez esetben írni). Úgy gondolom, hogy egy blog pont megfelel erre a célra.  »
 
17
34.8

∞ shine bright like a diamond.

soha nem érzem magam elég jónak. »
 
18
34.4

Laplace.gp ---- NEM ADOK A BUNDÁSKENYEREMBŐL!!!

Fordulj hozzám.. ha kecskék rágják a hajad, ha unatkozol, ha nevetni akarsz, vagy csak úgy. De nem adok a bundáskenyeremből, de van finom kecskesajtom, ami szintén az enyém.. ne is nézz rá... Figyellek ám..LETÖRÖMAKEZETHAHOZZÁNYÚLSZ!! »
 
19
33.6

*Adryka.gp* - as the demon plays his violin

Adry*, 19, lány, Pest, egyetemista || Az én oldalam, az én életem, az én történeteim, az én véleményeim, az én könyveim és az én munkáim. Így tudnám jellemezni az oldalt.  »
 
20
31.5

Rainy • Mad • Day

| Blog | Vélemények | Játékok | »
 
21
29.5

Adliz

Boldogságban, békességben, csodákban gazdag új évet kívánok! :) - A gondolatom én vagyok: ezért nem bírom abbahagyni. Létezem, mert gondolkodom... és nem tudom megakadályozni, hogy gondolkodjam. - »
 
22
27.9

KAYLOR IS REAL

TAYLOR SWIFT FOR PRESIDENT! »
 
23
27.1

hozzám képest Bridget Jones egy nagy nulla. i warned you!

Blog. Nekem. Ha akarod, olvasod, ha érdekel, itt maradsz. Nem biztos, hogy szórakoztató lesz, de legalább magamat adom.;] »
 
24
26.5

FUN FREAK;

 »
 
25
25.9

Tündérország

A szerző nem az a különleges, mindenséget megváltó alkat, de a művészi hajlamok fellelhetőek benne. Erről is tanúskodik mindennapjainak szimbolikus, meseszerű megfogalmazása. Kellemes olvasást és titokfejtést hozzá~!  »
 
26
25.9

Idézetek~

Rövid, hosszú, érzelmes és érzelem mentes idézetek tárhelye. »
 
27
25.5

٥ i can't drown my demons, they know how to swim ٥

Blog valami furcsa művészképződményről. Néha elveszett, néha visszatalál ide és minden a helyére kerül. »
 
28
24.9

Ladányi-Kubus Valéria & Ladányi Roland & Ladányi Lilla & Ladányi Dávid

Ladányi-Kubus család Valcsi, Roland és Lilla, Valéria Vendégház Mád »
 
29
19.6

'coz being awkward is so fookin' cool

A cím marad, amíg nem találok ki jobbat. Attention. Felettébb demotiváló blog. pudvatesó »
 
30
17.5

// Senator-Girl //

"Csak az számít, hogy tudd, mit akarsz, és küzdj érte!" »
 
31
17.0

ACH DIARY || Always Choose Happiness!

Just an ordinary 18 yrs old girl's diary who is really-really like chocholate and coffee... »
 
32
16.5

Book Worlds

Sziasztok! Ez a blog afféle könyvértékelő, emellett saját írások színtere is. :)  »
 
33
15.1

× Engedd kinyílni szívedben a fény virágait! ×

Bevallom, ez csak egy egyszerű blog, megtoldva néhány olyan aprósággal, amik fontosak nekem. Ha van kedved, nézz be, szívesen látlak. :) »
 
34
14.6

Wynessa, a menedék

Üdv Wynessa Birodalmában, egy egyetemista vietnámi lány személyes blogján. Itt a bejegyzéseim mellett, a történeteimet is olvashatod.  »
 
35
13.9

Egy Démon nem lehet teljes, karmok nélkül.

Nem régiben a Vörös Démon becenevet kaptam a hajszínem és szemszínem végett. Nagyon világos kék szemem van, sokszor szinte vízkék, ettől néha ijesztőnek tűnök, állítja pár külső szemlélő. Huszadik évemet taposom. Blog. »
 
36
12.9

Biersack ~ Szókimondó lányka blogja*

Biersack. 20 éves. Lány. A téma Blog.  »
 
37
12.5

• Morning Lights • Vélemények,kritikák,személyes bejegyzések •

Az oldalon, a saját véleményeimet olvashatod el különböző dolgokról, személyekről,eseményekről. Néha egy kis blog is lesz, és talán néha extrákkal is szolgálok majd nektek.  »
 
38
12.3

bescottish

Egy 20-as éveiben járó lány blogját olvashatjátok, aki megjárta Skóciát. Míg szabadságát tölti rengeteg ötlet szabadul ki belőle és ezek többségét jeleníti meg blogján is (: »
 
39
11.4

● Anda blog ● - KÖNYVAJÁNLÓK, BLOG SOK MINDEN MÁS...

NYEREMÉNY JÁTÉK AZ OLDALON, Részletek az oldalon, ● Amit az ember józan állapotban gondol, részegen kikotyogja. ●  »
 
40
11.0

Engel blogja ~ Nem az a gond, ha néha elesel az úton, hanem az, ha többé nem kelsz fel

Engel D. White egy huszonegy éves egyetemista lány az ELTE Informatikai Karáról. Elhivatott az egyetemet illetően, mégis lusta, nagyon nehezen megy neki, de nem adja fel. Közben pedig kreatívkodik, gamerkedik, próbál élni. »
 
41
10.9

Abby's world

Abby élete... »
 
42
10.9

▪ ▪ theBIRDinME ▪ ▪ ▪ ▪

" ... és van itt ez a madár a bordáim közé zárva." *andzse.gp »
 
43
10.6

nincs jobb orvosság a boldogságnál ...

Elkápráztattál, mint vak macskát az autóreflektor. »
 
 
45
10.1

wonderful-stories

Szia! Az oldalon saját történeteket találsz. A jelenleg futó történet a "Te vagy a végzetem" című, aminek a főhőse a bokszoló és kártyás Faustina és a szintén bokszoló de motoros Trenton. WONDERFUL-STORIES.GP - TE VAGY A VÉGZETM »
 
46
10.0

DIA- Verses, képes blogja.

Dezső Ilona Anna képgyűjteményének oldalára tévedtél. Ha szereted a verseket, a képeket, vagy meg szeretnél tanulni alap fokon képeket szerkeszteni, oktató anyagokat honlapomon a www.dezsoili.com címen találsz. Várlak szeretettel.  »
 
47
9.9

Nox Arcana

ÚJ WEBHELYEN!!! https://mysteriesofthenight.hu »
 
48
9.6

egyedipolok

 »
 
49
9.3

Longboww blog

Pici amazon blogja. Íjászat, fizika(csakis az érdekesebb része!), erdőjárás!! :DD »
 
50
9.1

ღ letters to marley

Néha nem árt felvállalni, kik vagyunk. »
 
 
Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.