x
 
Portálok listája

Vallás kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 314  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
 
 
3
43.4

//palheidfogel.gportal.hu

Kálvin, Református Zsinatok és Hitvallások: Genfi Egyház Kátéja, Heidelbergi Káté, II. Helvét Hitvallás, Teológia, Történelem, Roma Dok., Egyke, Egyházüldözés, Recsk, Kitelepítések, Protestáns graduál, Zsoltár. Képek http://heidfogel-domjan.gportal »
 
4
39.1

BIHARI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE PRESBITERI SZÖVETSÉGE

A BIHARI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE PRESBITERI SZÖVETSÉG MUNKÁJÁNAK BEMUTATÁSA »
 
5
38.4

Anti-szekta: Egy portál az egyre jobban terjedő szekták veszélyeiről - Valamint vallástudományi ismeretterjesztés

Manapság egyre több, a hivatalos történelmi egyházakról leszakadó főként világvégeváró újkeresztény fundamentalista szekta (pl. Hit Gyülekezete, adventisták, Jehova tanúi) jön létre, melyek célja az emberek agymosása és mentális-anyagi kizsákmányolása. »
 
6
35.1

Religio-Portal - Ne félj, csak higgy!

Regionális vallási portál, nemcsak vallásos egyének számára. Ha vallásos vagy, azért, ha pedig nem ,de érdeklődsz valamely vallás iránt, akkor pedig azért érdemes meglátogatnod az oldalt. Várlak szeretettel: Prekambrium »
 
7
33.9

Csendes Percek: Áhítatok az év minden napjára

Csendesedj el, és megismered Istent! »
 
 
 
10
30.9

Nagyboldogasszony Plébánia Nagyszénás

NAGYBOLDOGASSZONY PLÉBÁNIA NAGYSZÉNÁS  »
 
11
30.4

Szürke Hegy Közösség

Mahájána Buddhista tanítások »
 
 
 
14
26.3

Tedzsvid

A Korán olvasásához szükséges tedzsvid szabályok oldala. A tedzsvid tanulásának előfeltétele, hogy tudjon a tanuló arabul olvasni. »
 
15
24.3

Prügyi Református Egyházközség

A prügyi református egyházközség weboldala. »
 
 
17
18.1

HEGYKÖZCSATÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG

A HEGYKÖZCSATÁRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG BEMUTATÁSA, VERSEK, IMÁK, ÉRTÉKES GONDOLATOK - KÉPTÁR- GONDOLATOK, IDÉZETEK KÉPESLAPOKON - PPS-ek, VIDEÓK »
 
18
17.9

judaoroszlanja

Prófétai oldal, apostoli - prófétai üzenetekkel "Az én Uram az Úr semmit sem cselekszik addig,amíg titkát ki nem jelenti, szolgáinak a prófétáknak." Ahogy az első század keresztényei között voltak próféták, úgy napjainkban is. Ismerkedj meg velünk! »
 
19
17.1

Csorvás Plébánia, Gerendás Plébánia, Telekgerendási Katolikus Közösség

Csorvás, Nagy Szent Teréz Plébánia; Gerendás, Szent István Király Plébánia; Telekgerendás, Katolikus Közösség »
 
 
21
13.5

hitdk

HIT Gyülekezete Dunakeszi - menedékváros »
 
22
11.9

refelet

 »
 
23
11.8

kreknoszovetseg

A KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET NŐSZÖVETSÉGI MUNKÁJÁNAK BEMUTATÁSA »
 
24
11.6

Máriapócsi Cursillo

"Színes, pompás az emberi világ, ha Krisztusnak él!" »
 
25
10.8

Záhonyi Református Egyház

Záhonyi Református Egyház »
 
 
27
9.4

//refeklezsiak.gportal.hu

Békesség néktek! - Somogyországból Kálmáncsa, Istvándi, Homokszentgyörgy, Darány református gyülekezeteinek honlapja. Múlt és jelen. Képek, nemcsak templomokról, óvodásokról, iskolásokról. Feladat és jövő. Kálvin a tanítónk, De a Megváltónk Krisztus! »
 
28
9.1

ÚJFEHÉRTÓI GÖRÖG KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

Újfejértó Görög Katolikus egyházközség életéből hírek, információk »
 
29
8.3

Fausztinum

Isten irgalmas. Ez a portál ezt akarja hirdetni a látogatóknak. Hogy bármennyire is nehéz az emberi sors, de van remény. Csak feléje kell tárni a karunkat és ezt mondani: "Jézusom, bízom benned!" "Rád bízom magamat!" Jezu Ufam Tobie! »
 
 
 
32
7.8

Csoportvezetési és vezetőképzési segédanyag gyűjtemény

Csoportvezetési és vezetőképzési segédanyag gyűjtemény »
 
33
7.7

Egyházi Humor Portál :o) egyhazihumor.gportal.hu

Egyházi - vallási vonatkozású viccek - gondosan megválogatva »
 
34
7.6

Az Encsi Református Egyház és Gyülekezet honlapja

Az Encsen és körzetében élő reformátusok honlapja. Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várárunk. Kérem KLIKKELJEN :) »
 
35
7.5

Abodi Görögkatolikus Egyházközség

Abod minden bizonnyal az 1200-as években már létező település. Egy 1300-ban keletkezett oklevél említi először, Vyobud (Újabod) néven. A nevezett birtok Torna vármegye ispánjának fia, Dénes adja el az Apc (Opuz) nembéli Dethmar fia Domokosnak. Abod n »
 
 
37
6.9

soltref

A SOLTI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET HONLAPJA »
 
38
6.9

rosana

VERSEK, IMÁK, ÉRTÉKES GONDOLATOK - KÉPTÁR- GONDOLATOK, IDÉZETEK KÉPESLAPOKON - PPS-ek »
 
 
40
6.5

godbless

 »
 
41
6.5

Pátyi Református Gyülekezet

Honlapunk látogatói a Pátyi Református Gyülekezet életébe nyerhetnek bepillantást. Páty a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerültének, Északpesti Egyházmegyéjében található. Gyülekezetünk lelkipásztora Vizi István, beosztott lelkész Vizi »
 
 
43
6.2

Sajópálfalai zarándokház

Exarchátus Zarándokház Sajópálfala zarándokház Sajópálfala kegykép »
 
44
6.0

Ótemplom

Szeretettel köszöntjük az Ótemplom weblapján!  »
 
45
6.0

Szent Lukácsról nevezett ikonfestő műhely

Ezen az oldalon elsősorban az általam festett ikonokat tekintheted meg. Látogasd meg, szólj hozzá, segíts szebbé tenni! - Trella Tibor keresőszavak: ikon, ikonok, ikonfestő, ikonkészítő, ikonfestés, ikonfestészet, ikonosztáz. icon, szent, lukács, »
 
46
5.9

ifikozosseg

Mi a Félegyházi Ó-templom ifjúsági csoportja vagyunk! Gyere és ismerj meg minket!!! »
 
 
48
5.8

Etes

 »
 
49
5.6

TALÁLKOZÁS SÁTRA

Dinamikus keresztény honlap! »
 
50
5.6

Ave Maria közösség oldala

az oldal egy katolikus közösség számára nyílt meg melynek neve Ave Maria »
 
 
30 éves az elsõ Mario játék válogatás, a Super Mario All-Stars! A játékról írt retrospektív blogpostot itt olvashatod.    *****    Decemberi akciók! AMWAY termékek elérhetõ áron! Regisztráljon még ma vásárlónak és kap egy 5.333 Ft értékû kupont! AMWAY    *****    Várod már a karácsonyt? Szeretnél karácsonyi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Adventi készülõdés a Mesetárban! Hamarosan meglepetések várnak! Gyere te is!    *****    AMWAY termékek elérhetõ áron! 5.333 Ft egyszeri ajándék kupon! Munkalehetõség! Regisztrálj még ma! AMWAY December. AKCIÓ    *****    AMWAY AKCIÓ! Csatlakozz hozzám és egyszeri 5.333 Ft os kuponban részesülsz! Munkalehetõség! AMWAY termékek elérhetõ áron    *****    Anime, manga, videojátékok, könyvek, japán és holland kultúra. Ha ezek mind érdekelnek, látogass el az oldalamra.    *****    35 éves a világ egyik legnagyszerûbb játéka, a Super Mario Bros. 3! Ennek alkalmából írtam egy retrospektív cikket.    *****    Megújultunk! Új köntösben a Mesetár! Gyere, és nézz be hozzánk!    *****    A legfrissebb információk a frissen megjelent Super Mario Bros. Wonder-rõl, de szinte mindegyik Mario játék jelen van.    *****    A legfrissebb információk a két kiváló japán énekesnõrõl Hayashibara Megumi-ról, Okui Masami-ról és saját projektjeikrõl    *****    Kritika a 13 év után visszatért Nox legújabb albumáról, a Fõnixrõl.    *****    farkasmetal--Lakatos munka- Haidekker kerítés- Haidekker kapu-farkasmetal- Lakatosmunka- Kerítés-Épületlakatos-    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell nézni.Nézz bele Te is ebbe a csodás tükörbe! Szeretettel várlak.    *****    A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.