x
 
Portálok listája

Blog, napló kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 3461  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
325.4

// Senator-Girl //

"Csak az számít, hogy tudd, mit akarsz, és küzdj érte!" »
 
2
288.7

~Lydia's Doll Corner~

Avagy egy szorgalmas baba és játék gyűjtő, felnőtt (?) lány blogja. Random gondolatok, vélemények, projektek, kreatívkodás és fotók! Gyere és látogass meg :) »
 
3
273.9

szeretem a gabonapelyhet

megeszed még azt a bundáskenyeret? remélem nem. mert akkor nekem több marad. hahaha nemigaz. najó de!  »
 
4
223.6

Ha hiszel benne, semmi sem lehetetlen! { DIAMONDTEDDY }

Egy barátságos lány mindennapjai, aki olykor elzárkózik a világ elől a szerelem fájdalmai miatt, de barátai még ilyenkor is mellette állnak. Teljes szívéből szereti a BIGBANG-et és élete szerelmét. ~ Nézz be és légy te is cassieteddy! ❤ »
 
5
192.6

* K Ö N Y V A J Á N L Ó K *

Jelenleg több, mint 120 könyv ismertetője található az oldalon, ami folyamatosan bővül! :) »
 
6
189.7

bescottish

Egy 20-as éveiben járó lány blogját olvashatjátok, aki megjárta Skóciát. Míg szabadságát tölti rengeteg ötlet szabadul ki belőle és ezek többségét jeleníti meg blogján is (: »
 
7
165.5

Fantasy Sekai // Spinner's End - Awaiting the new dawn

Szerény oldalam röviden: Írok, rajzolok, rinyálok milyen igazságtalan az élet :D »
 
8
153.1

× Engedd kinyílni szívedben a fény virágait! ×

Bevallom, ez csak egy egyszerű blog, megtoldva néhány olyan aprósággal, amik fontosak nekem. Ha van kedved, nézz be, szívesen látlak. :) »
 
 
10
141.6

ha boldoggá akarod tenni őt, csak mosolyogj

Mind az idióták, mind az elit a magas helyeket kedveli szóval lépj be. ez Nayu a japán fanatikus, anime függő fangirl blogja ~ »
 
11
136.6

Aisha | Whatever people say i am, thats what Im not

"A gondolat, hogy átölel, hogy egymás mellett alszunk el, meztelen bőre az enyémhez ér, puha ajka az enyémbe fúródik, keze az enyémbe kulcsolódik – ezek a dolgok tették volna csodálatossá az életemet. " - saját »
 
12
136.6

THE PRETTY BIRD - zárva

Személyes bejegyzések, DIY, beauty és haul posztok, könyv- és filmajánlók, kicsit ez és kicsit az is. »
 
13
130.9

➳ WAN.DER.LUST

lélekautopszia a reggeli kávé mellé »
 
 
15
105.9

● Anda blog ● - KÖNYVAJÁNLÓK, BLOG SOK MINDEN MÁS...

NYEREMÉNY JÁTÉK AZ OLDALON, Részletek az oldalon, ● Amit az ember józan állapotban gondol, részegen kikotyogja. ●  »
 
16
102.7

Adliz

Boldogságban, békességben, csodákban gazdag új évet kívánok! :) - A gondolatom én vagyok: ezért nem bírom abbahagyni. Létezem, mert gondolkodom... és nem tudom megakadályozni, hogy gondolkodjam. - »
 
17
99.8

Nox Arcana

ÚJ WEBHELYEN!!! http://nox-arcana.flaunt.nu »
 
18
99.8

SAD(I)ELICIOUS - ver. 14... Yellow Mellow

őszinte, provokatív, ironikus, magának való... megfelelési kényszerben szenvedő, kávé- és sorozatfüggőség áldozataként feltüntetett kritikus lélek, aki saját hiányosságait, mások kritizálásával próbálja elnyomni... »
 
19
99.7

Ninette blogja

Egy 21 éves zeneőrült lány személyes blogja. »
 
20
82.9

Burning leaves.

There's ain't nobody who can fuck with me »
 
21
81.9

~ őrizd az álmod, míg élsz ...

"Néha a kitartás is elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent." »
 
22
75.7

lifewithbooks

 »
 
23
74.4

arcoiris

"Puedes ser solamente una persona para el mundo, pero para una persona tú eres el mundo..."-Lehet, h te csak egy ember vagy a világon, de valakinek Te vagy az egész világ... »
 
24
73.6

Rainy • Mad • Day

"Sometimes I wanna kill, Sometimes I wanna die, Sometimes I wanna destroy, Sometimes I wanna cry..." | Blog | Rajzok | Vélemények | »
 
25
72.7

Kihívások Blog

Nincs ihleted, ötleted bejegyzéshez? Vagy csak egyszerűen feldobnád valamivel a posztodat? Válassz egy kihívást és teljesítsd a leírásnak megfelelően! Készen állsz? »
 
26
71.9

Elesni,koronát igazítani,tovább menni.. IDÉZETEK

Szomorú, Szerelmes, Rövid, Vidám, Flegma... idézetek minden mennyiségben~ »
 
27
69.6

Szabina's little blog..:3 XOXOX

Egy 19 éves lány blogja, akinek mindene a honlapszerkesztés, a barátai, szülei, sorozatai, és egyéb jó dolgok. Lustácska naplót írni ezért mindent, ami nagyon meghatározó és fontos volt az életébe leírja a blogjába. Ha érdekellek nézz be :3 »
 
28
63.9

Glowing-Red

You're my wonderwall~ Blogolás, mangázás, miközben irkafirkálok~ »
 
29
63.6

--

 »
 
30
60.7

;;SEMICOLON;;

BLOG: 18év, lány, sorozatmániás. Ha egy szóval kellene jellemeznem magam, akkor az "INTP" mindent elmondana magamról, ugyanis ez a személyiségem :D »
 
31
58.3

Üdvözöllek az oldalamon

Szia! Ez az oldal egy unalmas délelőttön készült és egyre inkább kikupálódott. Saját riportokat és publicisztikákat olvashattok, mint. pl. az általam készítettet 6 oldalas inetrjú a Való Világban szerepelt Kendefi Gáborral, gunyoros írás a Nagy Ő-ről »
 
32
57.8

*Dory-Anime*

Kockulás, anime, sorozatok, filmek, játékok - ezek amik érdekelnek és ezek amikről írok, nézz be hozzám, ha érdekel. :)  »
 
33
57.0

.Vonaliza mosolya.

A macskám egy fekvőművész, én pedig csak Festek, mert jól esik! Mi másért érdemes bármit is csinálni? - festményeimet, inspirációkat, élmenyeimet találod ezen a blogon. :) »
 
34
56.3

PLASTIC TREE  HUNGARIAN FANSITE  version 006

Halihó ~ :) Üdvözlök mindenkit Mo. egyetlen Plastic Tree ( Pura Touri (プラトゥリ), Pura (プラ) ) fanoldalán. Ha szereted őket akkor itt a helyed  by:Lore »
 
35
54.9

S O U L S I S T E R S - Kitti és Fruzsi vegyes témájú birodalma

A soulsisters.gp egy mindenes témájú oldal, hiszen találsz személye jellegű bejegyzéseket, kritikákat, ajánlókat, de néha egy - egy kis extra tartalommal is jövünk. A lapot ketten szerkesztjük, név szerint, Kitti és Fruzsi. »
 
36
54.7

Book Worlds

Sziasztok! Ez a blog afféle könyvértékelő, emellett saját írások színtere is. :)  »
 
37
54.4

Nova-Time.gp

Kreatív, blogos, olvasós, személyesebb hangvételű, de érdekes oldal, amit nem szabad kihagyni. :) »
 
38
48.6

Ich bin hier... hinter dir <3

You'll be coming home with me tonight and we'll be burning up like neon lights...  »
 
39
47.6

Titkos kert

Az én titkos kertem... Underground és mégis mainstream... szóval csak a gondolataim az életről, a családról, a barátokról, az ellenségekről, a világról, a divatról, meg ilyesmik. Ja és éljen a világbéke! »
 
40
47.6

I've got you brother

Személyek és tárgyak, be nem teljesült vágyak, gondold végig neked hány hiányzik és te hánynak. »
 
41
46.6

letters.to.stephanie

letters to a special one. letters to my best friend over my life. »
 
42
45.6

Film & Könyv ajánlók.

Szervusz! Az averagegirl.gportal.hu oldalon jársz. Az oldalon könyv, és film kritikákat olvashatsz. És ezekkel kapcsolatos híreket, érdekességeket olvashatsz. Ha szeretsz olvasni, és szereted a könyveket akkor itt a helyed. »
 
43
43.4

an unhappy nation makes great artists

Mindenki megérdemel egy saját helyet a szarjainak. Asszem ez az enyém.  »
 
44
43.1

Four Ladies Blog

Minimagazin, négy szerkesztő és minden egyben téma. #fourladiesblog »
 
45
43.1

simple bird

22 éves exbiológus, reményeim szerint jövőbeli doktornő. A blogom a naplóm. »
 
46
41.4

Justine | Gyűlölöm, hogy a fájásod még ilyenkor is édes.

"Csak az veszít, aki feladja. A többiek mind győztesek." »
 
47
41.1

Blog Fan Klub - nemcsak blogíróknak

Egy klub blogíróknak és blogolvasóknak! A tagok szerezhetnek kreditet, a klubblogba bármelyik Tag bejegyzése megjelenhet! Légy Tag, ismerd meg mások gondolatait, versenyezz! »
 
48
38.6

Engel blogja ~ Nem az a gond, ha néha elesel az úton, hanem az, ha többé nem kelsz fel

Engel D. White egy huszonegy éves egyetemista lány az ELTE Informatikai Karáról. Elhivatott az egyetemet illetően, mégis lusta, nagyon nehezen megy neki, de nem adja fel. Közben pedig kreatívkodik, gamerkedik, próbál élni. »
 
49
38.6

Lolly's moments

Az élet telis tele van jó és rossz dolgokkal. Ezek néha nem tetszenek, elkeserítenek, vagy éppen boldoggá tesznek. Teljesen mindegy, csak az a fontos, hogy külön-külön nem bírnánk értékelni őket. Ezt tartsd észben, és csak utána ítélkezz! ;)  »
 
50
38.6

Sweet Pink Version;Google Chrome with 1366x768*Fashion,Blog*

Blog,divat,élet.Ha kíváncsi vagy akkor csak kattints! ;) *1366x768* #fashion and blog »
 
 
Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Családi pótlék 2020 &#8211; nevelési ellátás, iskoláztatási támogatás utalás dátumai 2020-ban    *****    Tibeti hangtál - csoportos hangfürdõ (Budapest, január 20.) - Szeretettel várlak! Keresd a Facebookon!    *****    Tibeti hangtál - csoportos hangfürdõ (Budapest, január 20.) - Szeretettel várok minden kedves Érdeklõdõt!    *****    családi adókedvezmény 2020 : nyomtatvány letöltés, információk, határidõk!    *****    Születési horoszkópod segít eligazodni az élet próbatételei között, ezért fontos tudnod,mi helyes és mi helytelen. Katt!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni,hogy tisztába legyen saját lehetõségeivel.Tedd meg Te is    *****    Január hónapban, mindenkinek aki horoszkópot rendel, + egy Hold horoszkópot küldök ajándékba, rendelj újévi meglepetést!    *****    Rendeld meg születési,párkapcsolati,gyermektervezési,baba,karmikus elemzésed és egy 3 éves elõrejelzés az ajándékod!!!!!    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal! Kezdõket is várunk!    *****    Szereted a pirozást? Itt a helyed! Minden, ami tûzijátékkal kapcsolatos!    *****    Portál kinézet verseny, 100 GKr, gyere és jelentkezz! Portál kinézet, vagy design verseny.!    *****    Portál kinézet verseny, 100 GKr, gyere és jelentkezz! Portál kinézet, vagy design verseny.!    *****    Portál kinézet verseny, 100 GKr, gyere és jelentkezz! Portál kinézet, vagy design verseny.!    *****    Karácsonyi kvíz - te tudod a válaszokat? Küldd be és nyerj! :)    *****    Szereted a tûzijátékot? Itt a helyed! Minden, ami pirotechnikával kapcsolatos! Kint a legújabb tûzijáték készlet videóm!    *****    Elsõ film kezdemény!:))